Blog - DarlingHQ | Templates for your brand

Websites komen soms over als een soort ‘rocket science’ waarbij je gemakkelijk fouten maakt. Gelukkig kan je ze vaak gemakkelijk oplossen. Bezoekers bepalen immers binnen enkele seconden hun oordeel. Deze wil je natuurlijk piekfijn in orde hebben! In deze blog vertel ik je 5 website fouten en hoe je ze kan oplossen.

1. Geen goede eerste indruk

Je hebt maar een aantal seconden om een eerste indruk achter te laten bij je bezoeker, laat deze dan goed zijn! Je wilt de aandacht grijpen van jouw website bezoeker en vertrouwen opwekken. Zorg er dan voor dat je website er goed en professioneel uit ziet.

Heb je hulp nodig met een professionele website? Bekijk dan de gemakkelijke website templates van DarlingHQ!

2. Je missie staat niet op je website

Communiceer je duidelijk wat je missie is; dus wat je doet, voor wie en waarom je het doet? Welk probleem los jij voor anderen op? Zonder dit te communiceren weet de bezoeker niet wat ze bij kunnen vinden. En als je een eerste indruk in enkele seconden moet maken, maak dit dan zeker duidelijk bovenaan je homepage (of ‘above the fold’ zoals het ook wel genoemd wordt, voordat je gaat scrollen).

Gelukkig kun je deze van al de website fouten gemakkelijk oplossen:
Vermeld je missie op verschillende manieren en verschillende plaatsen op je website & you’re good! Heb je nog geen missie? Lees dan de blog: Wat is jouw missie als ondernemer?

5 website fouten en hoe je ze kan oplossen
Template in afbeelding: Femm

3. Je moedigt de bezoeker niet aan tot actie

Is het duidelijk welke stappen de bezoeker moet nemen? Begeleid je ze door je website heen en eindigt het met een duidelijke actie die de bezoeker moet ondernemen? Je noemt deze actie ook wel een ‘call to action’ of in het kort ‘CTA’.

Dit kan voor iedereen anders zijn. Voorbeelden van call to actions zijn;

  • Bekijk de producten!
  • Meer informatie over [dienst/product]
  • Neem contact met me op!

Zorg ervoor dat op iedere pagina een duidelijke call to action staat om de bezoeker de juiste richting op te sturen. Het beste is om één duidelijk doel te hebben (iets van je kopen) en een tweede kleiner doel voor bezoekers die nog niet klaar zijn om te kopen (contact opnemen of een freebie downloaden).

Van pagina’s zonder CTA raakt de bezoeker in de war en zal deze waarschijnlijk je website verlaten. Dit willen we natuurlijk voorkomen, dus plaats altijd een CTA aan het einde van iedere pagina, zelfs je 404 – foutmelding pagina.

4. Je website is niet mobiel vriendelijk

Tegenwoordig zijn telefoons niet meer uit ons leven weg te denken. En zo is het ook voor jouw website bezoeker. Het percentage van website bezoekers via de mobiele telefoon wordt dan ook steeds groter. Waarbij we op de volgende vraag uit komen:

Is jouw website geoptimaliseerd voor mobiel?

Met de unieke website builder van Showit kan je je desktop en mobiele versie side-by-side bewerken, en ook apart van elkaar. Zo hoeft je mobiele versie niet één op één een kopie te zijn van je desktop website, maar kan je hem helemaal aanpassen om de ervaring en het gebruiksgemak op maat te maken voor de bezoeker.

5. Je website is niet beveiligd

Is jouw website beveiligd? Je kunt dit checken aan de hand van de URL in de zoekbalk bovenin je webbrowser. Begint je website met “http://” dan is je website helaas niet beveiligd. Websites die beveiligd zijn herken je aan de “https://” of het slot-icoontje aan de linkerkant van je URL.

Ondanks dit niet echt iets te maken heeft met het uiterlijk van je website is het wel enorm belangrijk. Wanneer je gegevens van de bezoekers opvraagt zoals naam, e-mailadres voor een gratis weggever of een contactformulier hebt, moet je website beveiliging hebben.

Bezoekers via Google Chrome zullen bij een onbeveiligde website eerst een melding krijgen waarin staat dat de website niet te vertrouwen is en eventueel gegevens gestolen zullen worden. Niet bepaald een goede eerste indruk..

Dit kun je voorkomen door een SSL-certificaat te laten opstellen. Het fijne aan Showit is dat zij automatisch een SSL-certificaat voor je instellen. Zo is je website altijd beveiligd en hoef jij je niet druk te maken om de technische foefjes die je website nodig heeft.

Deze website fouten zijn veel gemaakt maar kun je gelukkig eenvoudig oplossen! Wil je nou nog meer verbeterpunten voor je website om van bezoekers klanten te maken?

Download de gratis website checklist

Lees dit blog >

5 website fouten en hoe je ze kan oplossen

categorie

Yay! Je gaat een website maken. Heb je je ooit afgevraagd waar je nou precies begint met het maken van je eigen website? Na het lezen van deze blog kun je zelfverzekerd aan de slag te gaan met je eigen website. Door deze handvaten leg je een goede basis neer en kun je daarna met het leukste deel aan de slag!

Domeinnaam

Yay! Je bedrijf heeft een website nodig, maar voordat je aan de slag kan met het in elkaar zetten van je website is het verstandig om het een en ander al geregeld te hebben. Het registeren van je domeinnaam is dan de eerste stap, het vastleggen van jouw plekje op het world wide web. Je domeinnaam is vaak gelijk aan de naam van je bedrijf en is hetgeen wat een bezoeker intypt wanneer ze naar jouw website willen gaan. Of de domeinnaam nog beschikbaar is kan je op verschillende websites controleren, dit kan vaak op dezelfde plek als dat je een domein kan aanschaffen.

Je kan gemakkelijk een domeinnaam kopen bij GoDaddy of Google Domains. Liever een domeinnaam kopen met Nederlandse support? Dan kan je terecht bij bijvoorbeeld Hostnet of Antagonist.

Hosting

Vaak kan je bij je domeinbeheerder ook een hostingpakket afnemen. Een hostingpakket is een stukje server waarop jouw website staat. Afhankelijk van welke builder je gebruikt heb je een hosting nodig. Wanneer je voor een website kiest in Showit heb je geen hostingpakket nodig, dat zit bij je abonnement inbegrepen. Lees gauw verder om meer te weten over de systemen.

Systemen

Je hebt verschillende systemen om je website in te ‘bouwen’. Een van de bekendste is WordPress, maar vaak heb je voor meer personalisaties aan je website wat meer kennis van html codes nodig. Wil je een gemakkelijk programma zonder codes, waar je gemakkelijk elementen vrij kan verschuiven met drag & drop? Dan raad ik je het programma van Showit aan. En een voordeel? Als je wilt gaan bloggen kan je alsnog gebruik maken van het krachtige WordPress platform.

Showit is een drag-en-drop website builder waarbij je ieder design die je maar wenst kunt maken. Het is SEO vriendelijk, snel, erg gebruiksvriendelijk, veilig en voldoet aan alle technische eisen waaraan je tegenwoordig wilt dat een website voldoet.

Je begint in Showit met een template die is aan te passen zoals jij het wilt. Je kunt het systeem een beetje vergelijken een als een bewerking in Canva (of Photoshop); je kunt alle elementen verschuiven met je muis zoals je voor ogen hebt.

Met Showit heb je dus geen gehannes met codes leren of technische snufjes, maar gewoon volledige vrijheid voor jouw creativiteit.

Wat nu?

Na het vastleggen van jouw domeinnaam, eventueel aanschaffen van een hostingpakket en het kiezen van een website builder heb je een goede basis gelegd en ben je aangekomen bij het leukste deel. Het deel waar jij je creativiteit in kwijt kunt. Nu ben jij klaar om zelfverzekerd aan de slag te gaan met het ontwerp van je website!

Wil jij snel van start gaan?

Bekijk de kant en klare templates

Nog geen keuze gemaakt uit een van de website builders?

Blog: Wat is Showit?

Lees dit blog >

DarlingHQ Showit website templates

categorie

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom niemand zich aanmeld op jouw nieuwsbrief? Je website staat, je post regelmatig op je social media kanalen en zou graag willen beginnen met het groeien van jouw e-maillijst. Je maakt in de footer van je website een aanmeldformulier voor je nieuwsbrief in de hoop dat iemand zijn of haar e-mailadres daar achter laat. Yes, I’ve been there.. Helaas haal je op die manier niet je e-maillijst vanonder het stof vandaan. Ik ga je vertellen hoe een freebie dit voor je op kan lossen zodat jij iedere week/maand vol enthousiasme een nieuwsbrief schrijft naar jouw potentiële klanten. Are you ready for it?

Wat is een freebie?

De kans is groot dat jij wel eens eerder een freebie hebt gedownload. Maar wat is het nou? Een freebie is letterlijk iets wat jij gratis weggeeft. Ook wel een Opt-in of lead magneet genoemd. Iets gratis weggeven op zichzelf alleen heeft niet zo veel nut, daarom krijg je vaak een freebie in ruil voor een e-mailadres. Je e-mailadres achterlaten voor waardevolle content is in dat opzicht een goede transactie. Jouw potentiële klant krijgt waardevolle informatie waar hij/zij naar opzoek was en jij krijg een e-mailadres die jij kan toevoegen aan jouw mailinglijst. In een freebie deel jij dus waardevolle informatie die de lezer informeert, iets makkelijker maakt voor de lezer of een manier waarop de lezer iets sneller kan doen. Minder tijd, minder stress en minder zoekwerk maakt een freebie waardevol voor de lezer. Dit soort informatie is de perfecte basis voor een freebie, maar waarom zou je een freebie maken om je mailinglijst te laten groeien? 

Waarom een freebie?

Wist je dat elke euro die je in je e-mailmarketing steekt, je hier €38 voor terug krijgt? Dit komt omdat je met e-mails veel meer engagement hebt dan op social media. Niet al je volgers op Instagram of Facebook krijgen jouw posts te zien, jouw e-mail subscribers daarentegen hebben al actief een stap gezet om meer informatie van jou te ontvangen en krijgen deze 100% in hun mailbox. Afhankelijk of ze een rommelige mailbox hebben met 435 ongelezen e-mails, krijgen ze deze vaak ook nog te lezen! Een freebie is een effectieve tool om meer subscribers aan te trekken op jouw mailinglijst. Zo leren ze jou gelijk beter kennen, kan jij laten zien wat je in huis hebt (tip voor je expertstatus!) en help je ze gelijk met het ‘probleem’ wat ze hebben. What’s not to like?

Wanneer jouw subscribers net jouw splinternieuwe freebie ontvangen hebben en er mee aan de slag gaan, is het nog niet afgelopen. Houd contact met je mailinglijst en bouw aan een echte connectie. Mensen kopen niet van vreemden, dus laat zien wie jij bent, wat je kan en wat je verkoopt! Een goede relatie met je klanten helpt jou met het aanbieden van je producten en/of diensten. En dat is waar we voor gaan toch

Wat moet ik dan vertellen?

Een freebie met je wekelijkse boodschappenlijst? Kan! Maar alleen als het van waarde heeft voor jouw ideale klant. Ben jij een personal trainer of diëtist, dan zou ik het zeker doen. Ben je business coach, dan zijn er veel meer opties die beter passen bij de content die je normaal gesproken schrijft. Ga hier eens over brainstormen, wat zijn onderwerpen die in jouw vakgebied voorkomen en wat is iets wat persoonlijk bij jou past? Op welke vragen kan alleen jij antwoord op geven? Waar ben jij ervaringsdeskundige in? 

Oké, je hebt een onderwerp gevonden, past deze bij jouw doelgroep? Is het iets waar jouw ideale klant in geïnteresseerd is en past het bij jouw aanbod? Kijk ook goed of het onderwerp niet te algemeen is, je wilt de lezer ook niet overdonderen met alle informatie die je in één keer in de inbox schuift.

En hoe dan?

Freebies heb je in verschillende soorten, maten en manieren. Het betekend dus ook niet dat je altijd een checklist of een mini e-book moet maken, wat overigens wel erg snel en makkelijk is😉. Freebies heb je ook als challenges, een e-mailcursus, werkboek of zelfs een videotraining. Kort gezegd; Een freebie is alles wat je kan downloaden of afleveren via e-mail.

Wil je een PDF maken voor je freebie? Dit is het makkelijkste (en gratis!) te maken met Canva. In Canva heb je verschillende templates die je kunt gebruiken en aan kan passen naar jouw branding. Heb je jouw freebie ontworpen, sla hem dan op als PDF et Voila! Je hebt een freebie.

Voor het verzenden van mijn freebies gebruik ik het programma Mailblue. In Mailblue maak je een automatisering, dat wanneer bezoekers zijn of haar e-mailadres achterlaten op jouw website, zij een mailtje krijgen met daarin jouw freebie. Hier heb je bijna geen omkijken meer naar, alleen af en toe tweaken en updaten.

Nu je ready bent om aan de slag te gaan met je freebie, kan jij je e-maillijst laten flink laten groeien! Je weet wat een freebie is, waarom je freebies gebruikt om nieuwe subscribers op je mailinglijst te krijgen en waarom het belangrijk is om een e-maillijst op te bouwen. Als dank dat jij mijn website bezoekt geef ik jou een proefabonnement van twee weken cadeau bij Mailblue! Klik hier om te starten met Mailblue en jouw mailinglijst flink te laten groeien. Heb je nog behoefte aan feedback of heb je vragen? Laat hieronder dan een berichtje achter!

Wil je meer tips rondom ondernemen en inspiratie rondom websites? Check ons Instagram account:

@darlinghq – Showit website templates die er heerlijk uitzien én klanten opleveren.

Lees dit blog >

categorie

Hoe lang ben jij bezig geweest met het bepalen van je kleurenpalet? Niet al te lang mag ik hopen? Alleen is het wel belangrijk dat je hier met voorbedachte rade mee om gaat. Een kleurenpalet maken met al je lievelingskleuren is vaak niet voldoende, maar mag je uiteraard wel meenemen. Let wel op het gevoel wat deze kleur oproept, misschien dat je dit dan toch gaat heroverwegen..

Kleuren zijn erg bepalend voor jouw bedrijf en brengen een bepaald gevoel en emotie met zich mee. Je hebt immers maar 8 seconden om een eerste indruk achter te laten!  Wanneer je kleuren gebruikt die niet aansluiten bij de emoties die jouw bedrijf oproepen, kan dit erg verwarrend zijn voor de klant. Moet jouw business vertrouwen en rust uitstralen? Gebruik dan zeker geen rood. Je wilt je klanten toch niet afschrikken? 

DE KLEURENPSYCHOLOGIE

Rood kan met het juiste gebruik wel goed toepasbaar zijn in je bedrijf. Het kan een duidelijke kleur zijn waarmee je de koop-knop kan accentueren om kopers niet te laten zoeken. Rood staat ook wel bekend om de kleur wat honger oproept, goed voor een restaurant dus.. (McDonalds anyone?) Kleuren roepen dus een emotie op, ook wel kleurenpsychologie genoemd. Kleuren kunnen verkopen en je bedrijf versterken, maar bij verkeerde keuzes kan het je tegenwerken.

DarlingHQ | Kleurenpalet strand

HET GEBRUIK VAN JE KLEURENPALET

Heb je al eens gedacht aan het gebruik van je kleurenpalet? Gebruik jij alle kleuren gelijkmatig over je gehele website en branding?  Het beste is om kleuren gedoseerd te gebruiken. Een goed kleurenpalet bestaat dan ook uit hoofdkleuren, accentkleuren en om alles bij elkaar te breien; neutrale kleuren. Je accentkleuren gebruik je bijvoorbeeld voor de ‘Ja dit wil ik!’ -knop of gebruik deze subtiel in de foto’s op je website en social media feed.

Voor het personaliseren van je DarlingHQ template in Showit, vul je allereerst tot 8 kleuren in voor jouw branding. Je zult dan zien dat de template automatisch aangepast is naar kleuren in jouw stijl en is het alleen nog een kwestie van de juiste kleur op de juiste plaats. Dus o.a. je accentkleur op je knoppen en de heading tekst. 

“Je accentkleuren gebruik je bijvoorbeeld voor de ‘Ja dit wil ik!’ -knop”

DarlingHQ Guide: Een kleurenpalet die aansluit bij je business

Om je te helpen bij het maken van een kleurenpalet waar je gelukkig van gaat worden, heb ik een uitgebreide guide voor je gemaakt. Hierin beantwoorden we vragen waarmee jouw kleurenpalet ècht aan gaat sluiten bij je business.

Klik hier om te downloaden

Natuurlijk ben ik heel benieuwd hoe jouw kleurenpalet is geworden! Laat je het me weten? Je mag DarlingHQ ook taggen in jouw socials, of course!

Wil je meer tips rondom ondernemen en inspiratie rondom websites? Check ons Instagram account:

@darlinghq – Showit website templates die er heerlijk uitzien én klanten opleveren.

Lees dit blog >

categorie

Ondernemen vanuit vrijheid, impact maken én volop genieten van het leven. Sounds like a dream? Dat hoeft het niet te blijven. Enkele jaren geleden realiseerden we ons dat we hetgeen waarom wij waren gaan ondernemen, namelijk: vrijheid, een beetje waren kwijtgeraakt. Dat we meer uren maakte dan dat we wilden, ook in onze vrije tijd met werk in ons hoofd zaten en van tijd tot tijd flink wat stress hadden. We besloten dat dat anders moest.

(Dit artikel is geschreven door The Confetti Collective.)

Op dat zelfde moment stonden we aan de start van The Confetti Collective , het zusterbedrijf van DarlingHQ. Tijdens de tweede keer dat we elkaar zagen en af hadden gesproken voor een lunch bleek dat er aardig wat overeenkomsten waren in onze passies en denkwijze rondom het ondernemen. We vroegen de serveerster om een leeg blaadje en een pen en de allereerste ideeën / strategieën rondom het nu voor ons zo geliefde Confetti Collective & DarlingHQ ontstonden. Want hoe tof zou het zijn, om het ondernemerslandschap in Nederland eens goed op te schudden? Om te inspireren en te helpen op het gebied van purpose driven ondernemen, ondernemen vanuit vrijheid en om aan te moedigen het leven te creëren waar onze volgers van dromen.

Wij zijn gaan ondernemen op een manier die ons droomleven ondersteunt. En hoewel we nog grote dromen en doelen hebben voor in de toekomst, weten we dat we met het bedrijf dat we nu neerzetten, elke dag toewerken naar het level waar wij gelukkig van worden. Benieuwd hoe wij dat hebben gedaan? We schreven 3 stappen voor je uit waarmee jij er direct mee aan de slag kunt!

Stap 1: Hoe ziet jouw droomleven eruit?

Heb jij recentelijk stil gestaan bij hoe jouw droomleven eruit ziet? Gewoon even helemaal je fantasie de vrije loop laten gaan en gedroomd zonder limiet? Nope? Dat snappen we best. Als nuchtere Nederlanders vinden we dit namelijk soms best lastig. Want ons betreft mogen we ons daarvoor af en toe best eens wat meer laten inspireren door een land als Amerika, met ‘The American Dream’. Ben jij er klaar voor om de uitdaging aan te gaan? Pak een leeg A4tje erbij, zet een fijn muziekje op of maak het juist even helemaal stil en droom weg en schrijf op wat in je gedachte opkomt. Schrijf bijvoorbeeld op hoe jouw droomhuis eruitziet, hoe een ideale werkdag verloopt of welke reizen je maakt. Schrijf op hoe je je vaker zou willen voelen en met wie je meer tijd zou willen spenderen.
Neem hier echt even de tijd voor en wees niet te voorzichtig: dit is hét moment om aan jezelf toe te geven hoe je de toekomst eigenlijk voor je ziet.

Foto’s: Raisa Zwart

Stap 2: Past jouw onderneming bij dat droomleven?

De tweede stap in dit verhaal is, bij ondernemers, je onderneming. Jouw onderneming kan namelijk dit droomleven ondersteunen, of juist in de weg zitten. En het is belangrijk daar goed over na te denken. Leg jouw huidige onderneming dus eens naast het droomleven dat je hebt opgeschreven en kijk wat de verschillen zijn. Het liefst zonder waardeoordeel, dit is natuurlijk opbouwend bedoelt. Het zou kunnen dat blijkt dat je droomleven en onderneming eigenlijk heel goed bij elkaar passen, of dat er toch nog best wat aanpassingen gemaakt moeten worden binnen je onderneming om jouw droomleven waar te maken. Hoe dan ook: zie het als een leerschool en de eerste / volgende stap richting het leven waar jij gelukkig van wordt.

Stap 3: Noteer 4 acties die jij gaat ondernemen om jouw droomleven te bereiken, en koppel er deadlines aan.

Tijd om het concreet te maken! Bedenk aan de hand van de vorige 2 stappen welke acties jij kunt ondernemen, die je dichterbij dat droomleven gaan brengen. Maak de stappen niet al te groot, het moet behapbaar blijven en je kunt ze altijd nog aanvullen. Koppel er ook direct een deadline aan en zoek zo nodig een accountability buddy. Iemand die jou zo nu en dan vraagt naar je voortgang en wellicht wat rake vragen stelt waar nodig.

Yes! Dat waren onze 3 stappen om te starten met ondernemen op een manier die jouw droomleven ondersteunt. Wil je meer tips rondom ondernemen en inspiratie rondom websites? Check onze Instagram accounts:

@darlinghq – Showit website templates die er heerlijk uitzien én klanten opleveren.

DarlingHQ Instagram - Showit website templates.


@confetticollectivenl – Online platform en community voor ondernemers die willen opvallen in hun markt en klaar zijn voor de volgende stap!

Confetti Collective Instagram

Lees dit blog >

Ondernemen vanuit vrijheid | Website templates Showit door DarlingHQ

categorie

Van visie en missie heb je vast weleens gehoord… Jouw visie is het beeld dat jij van de toekomst hebt, waar je heen wil met je bedrijf. In je missie benoem je hetgeen dat jij wilt betekenen voor je klanten of andere belanghebbenden. Een missie kan bijvoorbeeld een mooie leidraad zijn wanneer je over je bedrijf praat, maar kun je ook in zijn geheel op je website opnemen om bezoekers in enkele zinnen duidelijk te maken waar jij voor staat en hoe je jouw klanten helpt. 


Enkele missie voorbeelden van grote bedrijven zijn:

Nike

“Bring inspiration and innovation to every athlete* in the world. *if you have a body: you’re an athlete.”

Starbucks

“To inspire and nurture the human spirit – one person, one cup and one neighborhood at a time.”

Google

“Alle informatie ter wereld te organiseren en universeel toegankelijk en bruikbaar te maken.”

Tony Chocolonely

“100% slaafvrij de norm in chocolade.”

Het Rode Kruis

“Het voorkomen en verzachten van menselijk lijden waar dan ook, het beschermen van levens en gezondheid en het waarborgen van respect voor de mens.
Elk van deze missies omschrijft wat het bedrijf doet, maar wel (en dan vooral bij de commerciële bedrijven) op een mooie, inspirerende manier waardoor je direct een bepaalt gevoel bij een bedrijf hebt, of waardoor het gevoel dat je al had wordt bevestigd. Misschien heb je voor jezelf al helemaal duidelijk wat jij precies doet, voor wie en waarom, maar het loont écht om dit vervolgens om te zetten tot een compacte, inspirerende missie zoals de bovenstaande voorbeelden. Voor jezelf, voor de mensen die over je bedrijf praten en natuurlijk je volgers / (potentiële) klanten. Kortom: voor de groei van je bedrijf.

Het formuleren van jouw missie

Een sterke missie is inspirerend, duidelijk en vooral niet te lang. Het maakt duidelijk wat je doet, waarom én voor wie. Uiteindelijk is het het antwoord op de vraag: waarom bestaat mijn organisatie? Mocht je het lastig vinden dit zo 1,2,3 te formuleren kun je ook eerst de volgende vragen beantwoorden, en ze uiteindelijk combineren in je missie:

  1. Wat voor type organisatie heb je? (met name belangrijk: non-profit / bedrijf)
  2. Hoe omschrijf je jouw werkzaamheden? Wat is je product / service?
  3. Welk probleem lost dit op voor jouw klanten? In welke behoefte voorzie jij?
  4. Wie zijn je klanten?
  5. Waar bevinden je klanten zich?

We hopen dat je door middel van deze vragen een duidelijke missie voor jezelf kunt gaan opstellen, of dat je die natuurlijk al hebt! In elk van die gevallen: we zijn heel erg benieuwd naar jouw missie en hopen dat je deze met ons wilt delen in de vorm van een comment of berichtje op een van de social posts, en natuurlijk beginnen wij dan:

Onze missie: DarlingHQ

“Ondernemers helpen op te vallen in hun markt, door hen volledige creativiteit te geven bij het maken van hun website aan de hand van een DarlingHQ, showit template.”

Wil je meer tips rondom ondernemen en inspiratie rondom websites? Check ons Instagram account:

@darlinghq – Showit website templates die er heerlijk uitzien én klanten opleveren.

DarlingHQ Instagram - Showit website templates.

Lees dit blog >

categorie

You’ve come to the right place! In onze shop vind je website templates waar jij, en jouw ideale klant op slag verliefd op gaan worden. En dat niet alleen, het zijn ook nog eens thema’s die je 100% zelf kunt personaliseren, zonder enige code in te hoeven duiken, en jouw bedrijf écht naar het volgende niveau kunnen gaan tillen.