FAQ

You're wondering if... We get it! So let's get you the answers!
Voor welk platform zijn jullie website designs?
Alle personaliseerbare templates die je vindt bij Darling HQ zijn gemaakt voor Showit. Showit is een drag-en-drop website builder, die de gebruiker volledige vrijheid geeft. Het platform draait op HTML5 en voldoet aan alle technische eisen waaraan je tegenwoordig wilt dat een website voldoet. SEO vriendelijk, snel, zéér gebruiksvriendelijk en veilig. Bovendien heeft het een koppeling met Wordpress, en is een overstap van Wordpress naar Showit daardoor makkelijk te maken. Daarnaast kunnen je blogs (wanneer deze in wordpress staan) dus ook gewoon mee genomen worden naar je nieuwe Showit website!
Hoe krijg ik toegang tot Showit, en jullie thema?
Toegang tot Showit kun je regelen op hun eigen website. Je betaalt maandelijks voor gebruik van Showit, en je webhosting zit bij het maandbedrag in begrepen. Wanneer je blogs wilt kunnen plaatsen op je site raden we je aan voor het middelste pakket te kiezen, van $24 per maand.
Kan ik het website template zelf personaliseren? 
Yes! Dit is de allerbelangrijkste reden voor ons om voor Showit te kiezen. Het is de meest gebruiksvriendelijke website builder die je tegen zult komen met ook nog eens de meeste mogelijkheden. Een gouden combinatie. Doordat het platform zo gebruiksvriendelijk is zul je, nadat je het platform een beetje hebt leren kennen, de meeste wijzigingen / personalisering binnen no-time kunnen uitvoeren. Bovendien heeft Showit een hele complete bibliotheek met tutorial artikelen en filmpjes die stap voor stap beschrijven hoe je iets maakt of aanpast. Ook kun je chatten met hun support team om advies en hulp op maat te krijgen. 

bekijk hier hoe showit werkt >

Zijn de templates SEO vriendelijk?

Yes: als in: uiteindelijk gaat het er natuurlijk om welke tekst je invult, maar we hebben de thema’s gebouwd met het idee dat deze ook SEO sterk moeten zijn. Zo vind je voldoende tekstruimte op elke pagina, maken we gebruik van kopjes, een duidelijke menu structuur, interne links en footers. Per pagina kun je meta data invoeren en Showit zorgt ervoor dat je website voldoet aan alle basisvoorwaarden om goed gevonden te worden in zoekmachines. Ook zijn de templates uiteraard mobile-friendly! 
Maken jullie ook websites op maat?
Zeker! Hiervoor kan je het beste even contact met mij opnemen via hello@darlinghq.com

Wel zijn de Showit templates echt 100% personaliseerbaar en kun je er dus heel gemakkelijk jouw eigen ‘ding’ van maken. Heb je hulp nodig bij het personaliseren van je template, vraag dan een personalisatie aan! 
Kunnen jullie mij helpen bij het personaliseren van mijn site?

We hebben een tof kickstart traject voor je, wat je na het kopen van je template kunt aanschaffen. Samen met onze partner-in-crimé en Showit+marketing expert Erik ga je aan de slag om het meeste uit je website te halen. Tijdens de eerste call helpt hij je om een kickstart te maken met Showit en jouw thema. Wanneer je vervolgens (bijna) klaar bent, gaat hij je nieuwe website op gebruiksvriendelijkheid + marketing elementen controleren en helpt hij je bij het installeren van handige & nodige tools om te checken hoe de gebruikers deze ervaren.

Oftewel:​
- 30 min. telefonische Q&A over Showit en jouw thema
- Wanneer jouw site (bijna) klaar is, of wanneer je vastloopt, ontvang je een website review incl. rapport met verbeterpunten.
- Installatie + uitleg van Google Analytics en Hotjar (Visuele volger van jouw bezoekers)
- Skype call van 60 min om uit te leggen hoe je Google Analytics en Hotjar het beste kunt gebruiken, verbeterpunten te bespreken en jouw vragen te beantwoorden.​

Om zo te zorgen dat jij jouw website nog extra kunt uplevellen met technische hulp & extra marketing inzichten.​​
Is Showit geschikt voor webshops?

Je kunt binnen Showit gebruik maken van webshop mogelijkheden, door gebruik te maken van diensten als Shopify en Plug & Pay. Ik help je daarmee graag op weg! 

Voor webshops met veel producten, die zaken nodig hebben als een goede categorisatie, kies dan voor Shopify. Je hebt voor een catalogus-pagina het grootste hosting pakket van Showit nodig. 

Wil je hier liever over bellen? Maak dan een belafspraak door een berichtje te sturen naar hello@darlinghq.com
Kan ik mijn eigen domein behouden?
Yes, absoluut! Wanneer je website af is en klaar om te lanceren (je kunt hem achter de schermen helemaal voorbereiden), kan je bij Showit aanvragen om hem om te zetten op je huidige domein. Dat werkt heel simpel en wanneer je een template hebt gekocht leggen we je ook precies uit hoe je dit kunt doen.
Kan ik jullie een andere vraag stellen?

Absoluut! Vul even ons contact formulier in of stuur een mailtje naar hello@darlinghq.com en we beantwoorden je vraag met liefde! 

contact >

Personaliseer jouw darlinghq template binnen no-time