Onze missie

DarlingHQ staat achter de ambitieuze vrouwen die weten dat het streven naar vrijheid en voldoening hét ultieme doel is. De vrouwen die niet graag op een podium staan, maar dit wel doen omdat ze weten dat dit voor een goed doel is - de wereld een betere plek maken. Wij zijn het platform voor de ambitieuze introvert die niets anders wil dan anderen helpen, zichzelf blijft ontwikkelen en wil ondernemen met plezier en balans.

In de huidige wereld waar we in leven is alles gehaast; succes moet je snel behalen en het liefst gisteren al. Balans is nu dan ook belangrijker dan ooit. Wanneer je goed voor jezelf zorgt, kan je ook goed voor anderen zorgen.
Bij DarlingHQ werken we aan een stabiel inkomen en verlagen we jouw stress, op een manier die bij jou past.

Ben jij er klaar voor?

hey business babe!

Ik ben Danielle — ondernemer, webdesigner, introverte vriendin, dorpsmeisje verhuist naar de grote stad..

Balans is hard nodig - tegenover drukke piekmomenten moet de juiste hoeveelheid ontspanning tegenover staan om jezelf weer op te laden. Met DarlingHQ wil ik je dan ook inspireren om anders te kijken naar het ondernemerschap, het kan namelijk ontzettend leuk en een verrijking in je leven zijn die jou de voldoening geeft waar je naar verlangt. 

Helaas kom je jezelf dan op een gegeven moment tegen en weet je dat het zo niet langer door kan gaan

Alles is online en het liefst zien anderen jou dansen op een TikTok filmpje (Waarvan ik denk dat dit voor velen angst oplevert). Als ambitieus meisje kwam er al vroeg achter dat ik een eigen bedrijf zou willen.

Voor het ondernemerschap heb ik een opleiding gevolgd en liep met mijn introverte en onzekere persoonlijkheid tegen vele obstakels aan. Om die reden heb ik mij in allerlei bochten gewrongen om mijn extraverte kant te laten zien, om zo mijn bedrijf zo snel mogelijk te laten groeien.

De afgelopen jaren heb ik ervaren hoe het is om als introvert een plekje te vinden in de huidige maatschappij

The dream team

Webdesigner

Voor de designs van DarlingHQ werken we samen met Loes Polet. Loes heeft een passie voor uniek design met oog voor eenvoud en precisie. Samen met DarlingHQ creëert ze Showit templates die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen en die gemakkelijk aan te passen zijn naar jouw branding en huisstijl: zodat je website net zo awesome is als jij, en jouw product of dienst. 

Affiliate

Enthousiast over onze templates? Wil je de DarlingHQ templates delen met jouw vrienden, familie, volgers of wie dan ook zodat je ze kan helpen aan een fantastische website waar zij écht gelukkig van gaan worden en bezoekers converteert naar klanten? Wordt dan affiliate partner!

Join us?

Deel jij met ons dezelfde missie en visie en wil jij jouw talenten inzetten om DarlingHQ te laten groeien? Voel je vrij om een bericht te sturen en een aanbod te doen. Welkom bij het team :)

De templates van DarlingHQ spraken mij erg aan. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of Daniëlle mijn website kon maken.  Ze hield mij op de hoogte en heeft goed overlegd. En wat ben ik ontzettend blij met mijn website. Helemaal zoals ik het in mijn hoofd had. Ik zou Daniëlle zeker aanraden als je een nieuwe website/template wilt hebben.

Monica Stout - Bymonicastout fotografie

Ik was echt zeer aangenaam verrast door mijn template. Het was niet enkel heel gemakkelijk om te personaliseren, maar de template zorgde er ook voor dat de basis écht al helemaal mijn ding was. Zo kon ik het heel makkelijk nog wat bijwerken en moest ik niet vanaf nul beginnen. Ik kan het alleen maar aanraden! 

Nele D'hoe - Pop the question

LET'S DO THIS THING

Did We Just Become Best Friends?

Swag flexitarian kombucha tumblr gluten-free, beard seitan small batch. Slow-carb shabby chic deep v biodiesel.

Schedule a consult

home

Werk met mij

gratis goodies

Shop

Blog

Over DarlingHQ (Coming soon)

Volg ons op Instagram

Support (Coming soon)

Veelgestelde vragen

DarlingHQ

Contact