Over ons

this is what we believe and dream for you
Wij, bij Darling HQ, zijn ervan overtuigd dat een website die goed converteert niet los hoeft te staan van een fantastisch design. Jouw website is één van je belangrijkste visitekaartjes van je bedrijf. Dit is de plek waar jouw leads worden ingezet in (potentiële) klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat jij met je website niet hoeft te settelen voor minder dan wat jij voor ogen hebt. 
Met de DarlingHQ website templates geven we jou de touwtjes weer in handen. Geen moeilijke codes, maar easy to handle en een fantastische look & feel. Waardoor jij als creatieveling de vrijheid met jouw website behoudt waar jij behoefte aan hebt. Omdat jouw verhaal gehoord en gezien mag worden en jij met een fantastisch design echt kunt opvallen in jouw markt.

Meet the team

Danielle: owner
Hey! Ik ben Danielle, eigenaresse van DarlingHQ. Dol op honden, en om niet te vergeten: Ondernemen. Mij kun je wakker maken voor big goals, pannenkoeken en spannende series binge-watchen op Netflix. (Gimme the Popcorn!) Ik ben het gelukkigst op mooie plekjes op aarde, iets met bergen en water.. zolang er maar veel natuur is!

Mijn missie? Ik geloof dat jij jouw leven kunt inrichten zoals jij dit wilt en je passie(s) kan najagen op welke manier dan ook. Door op te vallen in de markt met jouw stunning website zal de zoektocht naar klanten niet alleen makkelijker worden, maar ook een stuk leuker! 

Vergeet alles dat je weet over het bouwen van een website.
Showit is all about fun. Geen code, ultieme vrijheid en 100% gebruiksvriendelijkheid. Het resultaat? Binnen no-time een website bouwen die past bij jou, jouw bedrijf en jouw ideale klant. Alles dat een ondernemer zich kan wensen en meer. Let’s go, shall we? 

Meet the team

Loes: Designer 
Voor de designs van Darling HQ werken we samen met Loes. Loes heeft een passie voor uniek design met oog voor eenvoud en precisie. Samen met Darling HQ creëert ze Showit thema’s die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen, en die gemakkelijk aan te passen zijn naar jouw branding en huisstijl: zodat je website net zo awesome is als jij, en jouw product of dienst. 

Personaliseer jouw darlinghq template binnen no-time

Samenwerken?

Let's collaborate!

Jouw bedrijf x DarlingHQ?

Jouw website design op DarlingHQ of heb je een andere leuke samenwerking in gedachten? Stuur dan snel een berichtje en misschien zien we jou wel op deze pagina!