You’ve come to the right place! In onze shop vind je website templates waar jij, en jouw ideale klant op slag verliefd op gaan worden. En dat niet alleen, het zijn ook nog eens thema’s die je 100% zelf kunt personaliseren, zonder enige code in te hoeven duiken, en jouw bedrijf écht naar het volgende niveau kunnen gaan tillen. 

Coco

We're obsessed...
Coco is inspirerend, dynamisch en warm. Het perfecte thema voor coaches, vormgevers, fotografen, tekstschrijvers en andere ondernemers met een geweldige dienst, of fijn product dat niet gemist mag worden! We’re obsessed…. 

bekijk dit template >

Ann

fris, doelgericht en vrolijk
Het Ann Showit thema is fris, doelgericht en vrolijk. Het perfecte website template voor een virtueel assistent (VA), personal assistent, tekstschrijvers en andere doelgerichte ondernemers met een product of dienst dat niet gemist mag worden! Onze favoriet aan dit thema?  Duidelijkheid in een vrolijk design, waardoor het aanbod gelijk helder is.

bekijk dit template >

Femm

Uniek, speels en stijlvol
Femm is uniek, speels en stijlvol. Beeldmakers zullen het direct zien: dit thema is perfect voor fotografen, videografen, vormgevers en kunstenaars. Maar ook ondernemers met een ander (fotogeniek) product of dienst kunnen dit thema perfect inzetten om op te vallen binnen hun markt. De layouts en typografie in dit thema vinden we geweldig, en we kunnen niet wachten om te zien hoe jij het thema personaliseert om volledig bij je merk te passen! 

bekijk dit template >

Aiko

Minimalistisch, sterk en vrouwelijk
Aiko is mininalistisch, sterk en vrouwelijk. Het is het perfecte thema om jouw product of dienst écht goed in naar voren te laten komen door de focus op beeld binnen dit thema. Onze favoriete elementen? De menubalk aan de zijkant, de simpele maar prachtige vormgeving en ‘favorites’ op de about pagina. 

bekijk dit template >

Personaliseer jouw darlinghq template binnen no-time

 Willemijn - Trame media

Yes! Eindelijk heb ik een goede manier gevonden om mij website te bouwen! Ik heb voor mij de gedurfde stap genomen te investeren in een template en builder die het zó veel makkelijk gaat maken. Zodat ik tussen mijn andere werkzaamheden door kan bouwen aan mijn website. Durf in jezelf te investeren! 

Willemijn over

Maxime van der a. - Maxcript

Ik ben geen held als het gaat om websites. In tegendeel! Om die reden leek me een template van DarlingHQ de ideale uitkomst. Nu ik er mee bezig ben, merk ik dat ik het steeds beter onder de knie krijg en een website maken zowaar leuk ga vinden! Jullie zijn kanjers!

Maxime over

Jessica - like the clay

Gisteren vierde ik een feestje, en vandaag eigenlijk ook nog. Want mijn website is in de maak! Ik had nooit gedacht dat het ZO mooi zou gaan worden. Beter dan ik zelf ooit had durven dromen. Met grote dank aan DarlingHQ! 

Jessica over 

- Bureau goud

Wij werken achter de schermen druk aan onze nieuwe website, want over onze oude website waren we niet tevreden. Een website bouwen blijft altijd best wat werk, maar gelukkig werken we met een super makkelijk template via DarlingHQ. Écht een aanrader!

Bureau goud over 

Yvonne bijl - bloomom

Eindelijk is er zoiets 'geboren'! Mooie vrouwelijke templates die ook nog eens gebruiksvriendelijk zijn. Ik koos voor DarlingHQ vanwege het mooie design, en het gemak waarmee de templates te personaliseren zijn. 

Yvonne over

Darlinghq

PS: als je kiest voor een showit template ben je in goed gezelschap. succesvolle internationale Ondernemers als jasmine star, jenna kutcher en katelyn james gingen je bijvoorbeeld voor. Ook in nederland wint het platform steeds meer terrein.