Templates

Toegang tot Showit kun je regelen op hun eigen website. Je betaalt maandelijks voor gebruik van Showit, en je webhosting zit bij het maandbedrag in begrepen. Wanneer je blogs wilt kunnen plaatsen op je site raden we je aan voor het middelste pakket te kiezen, van $24 per maand.

Je kunt meer lezen over Showit en de prijzen op de blog:
Wat is Showit?

Alle personaliseerbare templates die je vindt bij DarlingHQ zijn gemaakt voor Showit. Showit is een drag-en-drop website builder, die de gebruiker volledige vrijheid geeft.

Het platform draait op HTML5 en voldoet aan alle technische eisen waaraan je tegenwoordig wilt dat een website voldoet. SEO vriendelijk, snel, zéér gebruiksvriendelijk en veilig. Bovendien heeft het een koppeling met Wordpress, en is een overstap van Wordpress naar Showit daardoor makkelijk te maken. Daarnaast kunnen je blogs (wanneer deze in wordpress staan) dus ook gewoon mee genomen worden naar je nieuwe Showit website!

Je kunt meer lezen over Showit op de blog: Wat is Showit?

Yes: als in: uiteindelijk gaat het er natuurlijk om welke tekst je invult, maar de templates zijn gebouwd met het idee dat deze ook SEO sterk moeten zijn.
Zo vind je voldoende tekstruimte op elke pagina, maken we gebruik van kopjes, een duidelijke menu structuur, interne links en footers.

Per pagina kun je meta data invoeren en Showit zorgt ervoor dat je website voldoet aan alle basisvoorwaarden om goed gevonden te worden in zoekmachines. Ook zijn de templates uiteraard mobiel vriendelijk!

Yes, absoluut! Achter de schermen kun je jouw website helemaal voorbereiden. Wanneer je website dan af is en klaar om te lanceren, kan je bij Showit aanvragen om hem om te zetten op je huidige domein.

Dat werkt heel simpel en wanneer je een template hebt gekocht leg ik je ook precies uit hoe je dit zelf kunt doen.

Natuurlijk! Dit is de allerbelangrijkste reden voor mij om voor Showit te kiezen. Het is de meest gebruiksvriendelijke website builder die je tegen zult komen met ook nog eens de meeste mogelijkheden. Een gouden combinatie.

Doordat het platform zo gebruiksvriendelijk is zul je, nadat je het platform een beetje hebt leren kennen, de meeste wijzigingen / personalisering binnen no-time kunnen uitvoeren. Bovendien heeft Showit een hele complete bibliotheek met tutorial artikelen en filmpjes die stap voor stap beschrijven hoe je iets maakt of aanpast. Ook kun je chatten met hun support team om advies en hulp op maat te krijgen.

SERVICES

Ik heb een tof kickstart traject voor je, wat je na het kopen van je template kunt aanschaffen. Samen gaan we aan de slag om het meeste uit je website te halen. Tijdens de eerste call help ik je om een kickstart te maken met Showit en jouw template.

Wanneer je vervolgens (bijna) klaar bent, ga ik je nieuwe website op gebruiksvriendelijkheid + marketing elementen controleren en help ik je bij het installeren van handige & nodige tools om te checken hoe de gebruikers deze ervaren.

Meer informatie over het kickstart traject kun je hier vinden

Met liefde doe ik dat. Je kunt hiervoor het beste even contact met mij opnemen via hello@darlinghq.com

Zeker! Je kunt hiervoor het beste even contact met mij opnemen via hello@darlinghq.com

OVERIG

Absoluut! Vul even het contact formulier in of stuur een mailtje naar hello@darlinghq.com en ik beantwoord je vraag met liefde!

home

Werk met mij

gratis goodies

Shop

Blog

Over DarlingHQ (Coming soon)

Volg ons op Instagram

Support (Coming soon)

Veelgestelde vragen

DarlingHQ

Contact